Bedemand Vejle - begravelse el. bisættelse

Søger du en lokal bedemand i Vejle til at stå for begravelse eller bisættelse? Mange leder efter en lokal bedemand til at stå for en god, tryg og sikker begravelse. Vi kan hjælpe dig med at sikre dette i lokalområderne i Vejle: Bredballe, Bredsten, Egtved, Jelling, Jerlev, Skærup, Vinding eller andre steder.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche er din lokale bedemand i Vejle. Du kan ringe på tlf. 2087 1000 døgnet rundt.

Her på siden kan du se, hvilke muligheder der findes for en god og sikker begravelse til faste priser. Vi anbefaler, at begravelsen bestilles til fast pris, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Læs mere, og ring gerne for en uforpligtende samtale.

Hvad koster bedemand i Vejle og omegn?

Der kan bestilles begravelse eller bisættelse til en pris på mindre end 10.000 kr. Priserne aftales altid inden, at bedemanden går i gang med at udføre sine opgaver. I nedenstående kan du se priser på 3 forskellige begravelsespakker til faste og lave priser. 

Pris bedemand Vejle

Priserne er lave, og servicen er god i den lokale begravelsesforretning. Bedemandens priser gælder i alle områder, også i Bredballe, Bredsten, Egtved, Jelling, Jerlev, Skærup, Vinding og andre steder. Når du vælger at benytte din lokale bedemand, betjenes du lokalt. Det vil sige, at samtaler foregår der, hvor du måtte ønske det. Ceremonien afholdes der, hvor du måtte ønske det. 

Det er muligt at skræddersy alle ovenstående begravelsespakker, så du får det nøjagtigt, som du ønsker det.

Hvad kan bedemanden i Vejle og omegn hjælpe med?

Din lokale bedemand har stort kendskab til begravelser og bisættelser i Vejle og omegn. Der er gode samarbejder med præsterne i blandt andet Vor Frelsers Kirke, Sct. Nicolaj kirke og andre kirker i lokalområdet. Du kan læse mere om mulighederne for begravelse og bisættelser i flere af kirkerne her.

Hvad får du hjælp til?

Du vil blive hjulpet med alt fra rådgivning til planlægning af begravelse og bisættelse i hele Vejle kommune. Du og dine nærmeste vil hele tiden blive hjulpet, så I aldrig står alene under sorgen. 

Hjælp fra bedemand Vejle

I vil blive hjulpet med alle store som små beslutninger, der skal træffes i forbindele med dødsfaldet. I bestemmer selv, hvor meget hjælp I ønsker, når I vælger en begravelsespakke. Det er muligt at lave tilvalg til begravelsespakken, så den er skræddersyet til jeres behov. Se uddybning af mulighederne for til og fravalg her.

Når sorgen melder sig, er det rart at få hjælp. Tænk på din lokale bedemand som din højre hånd. Sammen med bedemanden fra begravelsesforretningen, planlægges en smuk og mindeværdig afsked for jeres pårørende. Dette er den bedste forudsætning for at sige rigtig farvel.

Kirker i nærområdet

Ønskes begravelsen eller bisættelsen afholdt fra en kirke i nærområdet, så er der mange at vælge imellem. Hvis afdøde var tilknyttet en bestemt kirke, vælges denne kirke ofte til afholdelse af begravelsesceremonien. I nedenstående kan du se nogle af de kirker, der kan benyttes til at sige farvel gennem en smuk afskedsceremoni.

Bedemand kirke Vejle

Sct. Nicolai Kirke

Sct. Nicolai Kirke i Vejle er en del af Sct. Nicolai sogn, som rummer tre kirker. 1. Løget Kirke, 2. Søndermarkskirken og 3. Sct. Nicolai Kirke. Kirken er Vejles ældste kirke, og er opført i 1200-tallet. Kirken er tilpasset under årene, og har i de sidste 900 år stået direkte på jorden uden et fundament. Det er imponerende bygningsværk med stor historie.

Sct. Nicolai Kirke danner flotte rammer for mange højtider og mindehøjtideligheder. Din bedemand i Vejle vil hjælpe dig med at arrangere kontakt til sognet og dets præster for en mindeværdig afsked.

Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirke er en kirke med mere end 100 års historie. Den danner med sit flotte og markante kirketårn storslåede rammer for en flot afsked med jeres nærmeste. Kirken stod oprindeligt klar indvielse Allehelgens søndag den 3. november 1907, og har siden hen fungeret som et flot bygningsværk og varetegn i Vejle.

Begravelser og bisættelser kan arrangeres i Vor Frelser kirke gennem din lokale bedemand. Ring og få en uforpligtende samtale allerede nu. Det hjælper ofte at tale med en bedemand med det samme, som kan guide gennem sorgens tid.

Kapeller i Vejle

I Vejle er der ét kapel, der kan benyttes til bisættelser og begravelser. Kapellet er placeret på Nordre Kirkegård, og hedder Skovkapellet. Kapellet blev bygget i 1967, og har plads til omtrent 70 personer til højtideligheden. 

Skovkapellet er religionsneutralt, så alle trosretninger kan benytte kapellet til afholdelse af bisættelser og begravelser. 

Bedemanden vil tilbyde Jer afholdelse af ceremonien i dette kapel, hvis I ønsker det. Bedemanden tilbyder ligeledes afholdelse af ceremoni med en religionsneutral ceremonimester fra Vejle eller en præst fra en af Vejles kirker, hvis dette ønskes.

Bortgang fra Vejle sygehuset

Når der sker dødsfald på Vejle Sygehus, stiller sygehuset sit kapel til rådighed. Hvis I ønsker det, kan sygehusets kapel benyttes til sige farvel til jeres nærmeste. Kapellet er religionsneutralt, og kan således benyttes af personer med alle trosretninger. I dog stadig vælge at bede en præst om at afholde ceremonien i kapellet, hvis dette ønskes. I kan også bede om en neutral ceremonimester til mindehøjtidligheden, hvis dette synes mere rigtig for afdøde.

Det står Jer frit for om Vejle Sygehus kapel benyttes eller, om I ønsker at benytte en anden lokation til afholdelse af mindehøjtidelighed.

Askespredning i fjorden eller skoven

Når der har været foretaget bisættelse med efterfølgende kremering, vil det være muligt at sprede asken. 

Askespredning i Vejle

Askespredning Vejle Fjord/Lillebælt
Asken kan spredes i havet, hvor der kan arrangeres sejltur ud af Vejle Fjord. Asken spredes efterfølgende på smuk vis i Lillebælt. 

Bedemanden kan arrangere denne askestrøning, som sker ved, at skibet sejler ud med Jer pårørende til en aftalt position. Når positionen er nået, ringes 3 gange med skibsklokken, hvorefter Dannebrog går på halv. Herefter holdes en kort tale af den eller de, som ønsker at sige de sidste ord, hvorefter der synges en salme eller sang for afdøde. Til sidste spredes asken i havet, der kastes blomster i havet, og afholdes et minuts stilhed.

Når ceremonien er slut, slås 3 gange med skibsklokken, Dannebro går til tops, og skibet sejler 3 gange rundt om positionen for askepredningen.

Askespredning/urnenedsættelse i skoven
Det er også muligt at arrangere skovbegravelse, dvs. nedsætte urne med aske i skoven. Der findes skovbegravelsespladser, der er nøje udvalgt hertil. Hør din lokale bedemand, hvilke regler, der gælder for skovbegravelser i f.eks. Vinding Skoven, Munkebjergskoven, Nørreskoven, Højgård Skov, Sønderskov og de andre skove i Vejle og omegn. 

Detaljeret prisoverblik hos bedemanden i Vejle mv.

Her kan du se, hvad der er inkluderet i prisen hos bedemanden ved begravelse. Priserne er gælde for Vejle, Bredballe, Bredsten, Egtved, Jelling, Jerlev, Skærup, Vinding og andre steder. Ring til os, så vil guide dig yderligere.

 Pris bedemandPrisbevidstFuldserviceUnik
Rådgivning vedr. dødsfald    
Rustvognskørsel op til 40 km    
Klassisk hvid kiste    
Iklædning og ilægning i kiste     
Gebyr for udlevering til hospital / kapel   
Personlig samtale hjemme hos dig+1.000,-  
Håndtering af dokumenter+1.000,-  
Koordinering med præst/kirke+1.000,-  
Køre blomster til anden kirkegård efter ceremoni+500,-  
Ekstra mand ved hjemmedød (hverdag)+995,-    
Ekstra kørsel ved hjemmedød (hverdag)     
Søge begravelseshjælp Op til 11.400,-Op til 11.400,-
Pyntning af kiste inkl. stor dekoration på 3/4 af kiste. 55 cm krans, farvelroser eller bårebuket, dødsannonce, ceremoni i weekend    
Service- og hygiejnetillæg+130,- pr. dag +130,- pr. dag +130,- pr. dag 
Omkostninger til kirkegårdDagspris Dagspris Dagspris 
Betalingsbetingelser3 dage efter ceremoni3 dage efter ceremoni14 dage efter ceremoni 
 Tillæg forekommer aften og weekend   
 Pris i alt8.990,-11.990,-19.900,-