Find en bedemand til begravelse i Sæby og omegn

I denne artikel giver vi dig informationer om, hvordan du finder frem til den bedste bedemand i Sæby og omegn. I forbindelse med en bisættelse eller begravelse skal du føle dig i trygge hænder hele vejen igennem, og derfor er det en god idé at få en hjælpende hånd fra en bedemand. Vi giver dig samtidig de nødvendige kontaktoplysninger på din nærmeste bedemandsforretning, så du kan få den bedste hjælp hurtigt og nemt.

Bedemand Sæby Hjælp

Kirker i Sæby og omegn

Vil du afholde begravelsen i en kirke i Sæby midtby, er Sæby Kirke den hyppigst anvendte til formålet. Her kan du kontakte kirken på 98 46 39 37 og høre nærmere om, hvordan dine muligheder er.

Bedemand Sæby Kirke

Du har ligeledes også mulighed for at afholde begravelsen i Volstrup Kirke, der er beliggende i udkanten af byens grænser. Volstrup Kirke hører til byen Volstrup, og kirken er placeret cirka 1 km fra byens centrum. Du kan kontakte Volstrup sogn på pefs@km.dk eller volstrup.sogn@km.dk

Vi finder også Hørby Kirke og Badskær Kirke, der ligger placeret i henholdsvis Hørby og Dybvad, der begge to er byer med cirka 10 km ind til Sæby. Hørby Kirke er en del af sognet for både Øls, Hørby og Døstrup, og du kan kontakte sognet på 60 73 97 82. Badskær Kirke kan kontaktes på 98 46 81 87.

Sidst finder vi Karup Kirke, der ligger cirka otte kilometer nordvest fra centrum i Sæby. Dermed hører kirken til selve byen, og den er i samme sogn som Volstrup kirke.

Find din nærliggende bedemandsforretning

Når du står overfor at skulle afholde en bisættelse eller en begravelse for én, du holder af, kan det være godt at finde en bedemand i samme by, som begravelsen skal afholdes. I Sæby finder vi primært to forskellige bedemandsforretninger. Her finder vi Hejslet begravelsesforretning og Brædstrup Begravelsesforretning, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med en bedemand:

Hejslet Begravelsesforretning: Kontaktes på tlf. 96 14 99 14

Brædstrup Begravelsesforretning: Kontaktes på tlf. 75 75 10 81 eller på kontor@houkjaerbegravelse.dk

I de mindre byer som Hørby, Dybvad og Volstrup finder du som udgangspunkt ikke nogen bedemand. Dog kan du nemt benytte dig af en bedemand i Sæby eller Frederikshavn, selvom begravelsen skal afholdes i én af de mindre byer.

Frederikshavn har både kirker og flere muligheder for at finde en bedemand i og med, at byen huser langt flere mennesker og dermed også har et større forretningsliv. Frederikshavn befinder sig mellem 10-20 km væk fra de ovennævnte kirker, og dette kan være en god mulighed, hvis du vil søge efter en bedemand til begravelsen.

I Frederikshavn finder du blandt andet Frederikshavn Begravelsesforretning, Bedemand Anita Olsson og Buurgaard & Jessen Begravelsesforretning. Disse kan kontaktes på:

Frederikshavn Begravelsesforretning: 98 42 71 44

Bedemand Anita Olsson: 23 93 32 23

Buurgaard & Jessen Begravelsesforretning: 98 42 76 00

Få hjælp fra en bedemand i Sæby og omegn

Når du skal stå for en bisættelse eller en begravelse, kan der være mange praktiske ting, der skal være styr på. Dette er særligt én af grundene til, at du bør finde en bedemand i Sæby, som er tæt på dig og på den måde nemt kan hjælpe dig på bedste vis.

Alle lokale bedemænd i Sæby og omegn kender først og fremmest til de nærliggende kirker og gravsteder. Det betyder også, at din bedemand kan finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning for jer og stå for at etablere kontakten.

Eksempler på, hvad en bedemand i Sæby kan hjælpe dig med

Ser vi nærmere på, hvilke dele af begravelsens praktiske gøremål, som en bedemand kan hjælpe dig med, handler det blandt andet om en række dokumenter. Din bedemand kan informere dig om, hvilke dokumenter du skal udfylde og indsende til det offentlige i forbindelse med et dødsfald.

Samtidig vil din bedemand i Sæby sørge for at bestille de ønskede blomster og hjælpe dig med at vælge en kiste. Din lokale bedemand i Sæby vil selvfølgelig også sørge for transport før og efter begravelsen, hvor kisten bliver kørt sikkert til krematoriet efter bisættelsen.

Derudover varetager din bedemand alle de praktiske opgaver i forbindelse med arrangering af bisættelsen. Bedemanden vil stå for at koordinere med præsten og ceremonimesteren, og dermed skal du ikke selv varetage denne opgave. Ligeledes kan bedemanden hjælpe dig med at bestille en gravsten og få en aftale i hus angående det ønskede gravsted.

Pris på en bedemand i Sæby

Prisen for en bedemand i Sæby eller Frederikshavn afhænger af bedemanden selv, og derfor kan priserne variere en smule. Du betaler primært for tre forskellige udgifter, nemlig udgifter til kiste, kørsel og lignende, udgifter til andre leverandører for blomster, gravsten m.m. og udgifter til det offentlige.

Bedemanden vil opkræve de udgifter, der er forbundet med udgifter til blandt andet kiste, kørsel og praktisk assistance. Ofte vil der være en række tilvalg alt efter, hvilken hjælp du har brug for, og dette har selvfølgelig en betydning for prisen.

Bedemand Sæby Pris

Dette skal du huske til bisættelsen

Selvom du får assistance fra en bedemand fra Sæby eller omegn, er der nogle praktiske ting, du skal huske til bisættelsen. Først og fremmest skal du sørge for at møde præsten forud for bisættelsen, hvor I blandt andet skal aftale bisættelsens forløb. Her kan du også få mere information om, hvad der er muligt til bisættelsen. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at sprede asken fra Sæby Havn eller afholde en skovbegravelse.

Bedemand Sæby Ønsker

Herefter skal du sikre dig, at du får bestilt en kiste og en urne. Langt de fleste lader den lokale bedemand stå for dette, og vi anbefaler også, at du selv parkerer denne opgave og lader din bedemand gøre det.

Skal afdøde kremeres efter bisættelsen, skal vedkommende transporteres med bil. Dette vil din bedemand også sørge for, men du bør altid sikre dig, at der er helt styr på dette. Sidst er det vigtigt, at der er styr på al papirarbejde i forbindelse med afdødes begravelse.