Bedemand Ringkøbing – Et trygt farvel

Det er altid svært at miste en, man har kær. Ofte er det også svært at få styr på alle de praktiske anliggender, når man hellere vil fokusere på at tage afsked og bearbejde sin sorg. Der er på godt og ondt meget at gøre og meget at have styr på, inden man kan begrave eller bisætte en, der har været en stor del af ens liv. God planlægning skaber en god mindehøjtidelighed, og vi kan heldigvis hjælpe dig med at ordne de praktiske ting, så du kan planlægge afskeden med din nærmeste på en ubesværet måde.

Bedemand Ringkøbing Kontakt døgnet rundt

Vi hjælper dig med den indledende kontakt til en bedemandsforretning, og derefter sørger vores omsorgsfulde bedemand i Ringkøbing for at skabe de perfekte rammer om din nærmestes begravelse. Vi hjælper også med begravelser og bisættelser i Hvide Sande, Skjern, Tarm og Videbæk. Ring til os, hvis du har brug for hjælp med at skabe en tryg afsked til din nærmeste i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Hvad hjælper vi dig med?

Følelsen af sorg og uoverskuelighed rammer alle, når de mister en, de holder af. Derfor kan det også være uoverskueligt for mange at planlægge en begravelse og holde det store overblik. Det hjælper vi dig med, og vi står til din rådighed gennem hele processen, så du kan være sikker på, at der tages hånd om alt fra A til Z.

Mange spørgsmål hober sig op, når du skal tage afsked. Vi hjælper dig med de store og små spørgsmål såsom:

  • Skal kirken dekoreres?
  • Hvilke vigtige dokumenter skal underskrives?
  • Hvem skal ellers kontaktes for at gennemføre begravelsen?
  • Hvordan skaber vi en begravelse, der passer til afdødes ånd?
  • Hvor skal højtideligheden foregå?
  • Skal afdøde have visse genstande i kisten med på sin sidste rejse?

Det er blot nogle af de ting, der er nødvendige at have styr på. Dertil kommer også, hvilken kiste du skal vælge og koordinering af kørsel til krematorium og urnenedsættelse. Ja, der er mange ting, man skal holde styr på, også når det hele er kaotisk i forvejen. Din trygge afsked med din nærmeste er vores ypperste opgave, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med kontakt til bedemanden, præsten og andre vigtige personer.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål til de løsninger, vi kan tilbyde dig. Vi tager hånd om din afdødes begravelse eller bisættelse, så alt fungerer optimalt.

Vi tilbyder en fast lav pris

En smuk begravelse eller bisættelse behøver ikke at koste en formue. Vi skaber rammen om begravelsen, og du bestemmer helt selv, om din afsked med din nærmeste skal være borgerlig eller kirkelig. Vores priser for en bedemand i Ringkøbing-Skjern Kommune ligger fra mindre end 10.000 kr. til højere priser alt efter dine unikke ønsker. Du kan se mere om priserne i skemaet nedenfor og læse, hvad de forskellige pakker indeholder. Hvis der er noget, der mangler, har du altid mulighed for at planlægge yderligere med din bedemand.

Bedemand Ringkøbing Serviceydelser

Dine ønsker er vores mål

Den lokale bedemand ved alt om begravelser og bisættelser i lokalområdet, og derfor er det også bedemanden, du skal tale med, hvis du planlægger en anderledes mindehøjtidelighed eller askespredning over havet. Bedemanden kan fx sørge for, at din afdødes sidste ønsker bliver hørt. Det kan være en smuk og mindeværdig afsked for en afdød person, der holdt af området, kysten eller havet.

Bedemand Ringkøbing Ønsker

Det kan bl.a. gøres ved at arrangere et sidste farvel på M/S Solea, som er en lystfiskerbåd, der gerne vil hjælpe pårørende med at sprede afdødes aske over havet ud for Hvide Sandes smukke kyst. Har afdøde et sidste ønske om at blive spredt over havet, kan M/S Solea samle op til i alt 36 personer.

Ønsker du at planlægge en anderledes mindehøjtidelighed, som tager sit udgangspunkt i et område eller et bestemt sted, den afdøde holdt af, kan vores bedemand også være behjælpelig med det. Elskede afdøde stranden ved Søndervig eller havnen og naturområderne omkring Bork, kan du, efter aftale med bedemanden, arrangere en mindehøjtidelighed i anderledes omgivelser. En skovbegravelse kan på nuværende tidspunkt ikke lade sig gøre i Ringkøbing-Skjern Kommune, men reglerne på området ændres ofte. Spørg endelig vores bedemand om de nyeste regler.

Kirker i området

Udover askespredning og anderledes mindehøjtideligheder er en kirkelig begravelse selvfølgelig også en mulighed. Det er mest normalt, at ceremonien foregår i den kirke, som findes i afdødes sogn. Det er dog også muligt at benytte en anden kirke, som afdøde havde en særlig tilknytning til. Her er en kort oversigt over de kirker, der findes i lokalområdet. Er din kirke ikke på listen, skal du ikke være urolig. Bedemanden skal nok sørge for, at den kirke, du eller afdøde ønsker, kan bruges.

Ringkøbing Kirke

Den store Ringkøbing Kirke blev bygget i 1400-tallet og har siden da fået udvidelser i 1525 og 1934. Det er en meget smuk kirke, der kan danne rammen om en omsorgsfuld og mindeværdig begravelse eller bisættelse. Det flotte alterbillede, som er malet af Arne Haugen Sørensen, viser to hænder, der værner om et menneske og sender det videre på sin rejse. Det er præcis dét, Ringkøbing Kirke, vi og din bedemand vil sørge for.

Hvide Sande Kirke

Hvide Sande Kirke blev opført i 1954 og bærer præg af byens vigtigste industri. Fiskeribyens flotte kirke er bygget i en senromansk stil og blev en realitet, efter byens borgere indsamlede penge til byggeriet. Kirkeklokken er skænket af A.P. Møller, og votivskibet er en kopi af et forlist skib og bygget af en overlevende sømand. Er havet, fiskeri eller kysten vigtig for dig og din afdøde, er Helligåndskirken i Hvide Sande et perfekt sted til en mindehøjtidelighed, der passer til afdødes ånd.

Andre kirker i Ringkøbing-Skjern Kommune

Der er mange flotte kirker, der kan tage hånd om en begravelse eller bisættelse i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er naturligvis også muligt at gøre brug af de andre kirker til ceremonier og mindehøjtideligheder. Vil du gerne holde din afdødes begravelse eller bisættelse i Skjern, Tarm, Videbæk eller i en helt anden kirke, har du mulighed for det. Når vi sørger for kontakt med din bedemand, kan I se nærmere på sagen under en grundig samtale, der har til formål at understøtte jeres ønsker og behov.