Bedemand i Nykøbing Mors – begravelse eller bisættelse

Behøver du en bedemand i nærheden af eller i Nykøbing Mors? Vi hjælper dig på vej til en tryg og sikker begravelse eller bisættelse hos en professionel lokal bedemand i Nykøbing Mors. Hvis du kommer i tvivl om noget eller har spørgsmål, kan du altid kontakte os enten over telefon eller e-mail.

De bedemænd, der arbejder i Nykøbing Mors, kan selvfølgelig også være behjælpelige, hvis du er fra resten af Mors eller det omkringliggende område. Hvis du leder efter en bedemand, der kan hjælpe dig i Refshammer, Ejerslev, Flade, Bjergby, Erslev, Redsted, Lødderup eller andre mindre byer omkring Nykøbing Mors, kan vi ligeledes hjælpe dig i den rigtige retning.

Hvad koster en bedemand i Nykøbing Mors?

I den hårde tid efter et dødsfald vil man gerne undgå så vidt muligt at tænke på pengesager – og heldigvis er bedemænd bevidste om dette faktum. Det er muligt at finde en bedemand i Nykøbing Mors, der koster under 10.000 kroner. Prisen kan dog stige, alt efter hvilken specifik begravelsespakke man vælger. Pakkerne anses også blot som udgangspunkter, og det er selvfølgelig muligt at tilpasse disse, således alles ønsker og behov bliver opfyldt.

Bedemand Nykøbing Mors Begravelsespakke

Det er normen, at bisættelsen eller begravelsen vil koste dig en fastsat pris, som du og din ønskede bedemandsforretning bliver enige om, inden bedemanden går i gang med sit arbejde. Derfor er det også vigtigt, at du ved, hvad du vil have hjælp af bedemanden til. En bedemand kan være behjælpelig med indtil flere aspekter af begravelsen eller bisættelsen, hvilket din valgte bedemand selvfølgelig kan fortælle mere om. Den anviste pris gør sig selvfølgelig gældende i Nykøbing Mors og derudover i Refshammer, Ejerslev, Flade, Bjergby, Erslev, Redsted, Lødderup samt alle andre byer på Mors.

Desuden tilpasser prisen sig også typisk til både dine og afdødes ønsker, hvis dette behøves. Det er nemlig bedemandens overordnede arbejde at finde en løsning, der lever op til jeres ønsker. Derfor er det vigtigt, at du har en fyldestgørende samtale med din bedemand, inden prisen fastsættes, så du er sikker på at få det hele ordnet.

Hvad kan en bedemand i Nykøbing Mors hjælpe med?

Langt de fleste bedemænd vil overordnet set kunne tilbyde dig den samme service, så der er for det meste kun to faktorer at tage særligt hensyn til. Først og fremmest skal du være komfortabel med din bedemand, så den svære tid kan gøres lidt lettere. Derudover skal du også overveje pris og eventuel prisforskel på bedemandsforretninger.

Bedemand Nykøbing Mors Hjælper med

Eksempler på, hvad bedemanden kan hjælpe dig med

Der er indtil flere gode ting, som en bedemand kan hjælpe med. Dog er det vigtigt at notere sig, at jo mere bedemanden står for, jo højere bliver prisen. Størstedelen af begravelsesforretninger har som minimum kørsel, iklædning og ilægning i kiste samt selve kisten med i deres prisbevidste begravelsespakke. Derefter kan der enten opgraderes til en dyrere begravelsespakke eller tilkøbes enkelte dele, hvis man kun er interesseret i en enkelt eller to aspekter af den større begravelsespakke.

Herunder kan du se, hvad en bedemand typisk kan stå for:

  • Almindelig rådgivning vedrørende dødsfald
  • Kørsel fra dødsleje til kapel eller kirke og, hvis ønsket, videre til krematorium
  • Ligkistemagasin
  • Iklædning og ilægning i den valgte kiste
  • Koordinering med præst eller ceremonimester i forbindelse med ceremonien
  • Håndtering af legale dokumenter
  • Blomsterdekoration til kiste og lokale
  • Dødsannonce
  • Kapelgebyr eller hospitalsgebyr.

Disse forskellige ansvar vil en bedemand stå for, uanset om du behøver en bedemand i Nykøbing Mors, Refshammer, Ejerslev, Flade, Bjergby, Erslev, Redsted eller Lødderup.

Kirker til begravelse og bisættelse i Nykøbing Mors

Der er i alt 34 kirker på selve Mors. Derudover er der også nogle stykker, der ligger tæt på den lille ø. Vi vil her gennemgå blot nogle få af de kirker, der ligger i Nykøbing Mors, da det ellers vil tage rigeligt tid at komme igennem dem alle.

Bedemand Nykøbing Mors Kirkevalg

Du kan typisk bede din bedemand om at håndtere kontakt til din valgte kirke. Hvis du er i tvivl om, hvilken kirke du bør vælge til ceremonien, er det sikre valg typisk den kirke, som afdøde var tilknyttet. Hvis afdøde ikke havde et særligt bånd til en specifik kirke, kan man vælge at holde begravelsen eller bisættelsen i den kirke, hvori afdøde ellers oplevede sine kirkelige begivenheder såsom bryllup, konfirmation og dåb.

Nykøbing Mors Kirke

Kirken i Nykøbing Mors har teknisk set navnet Sankt Clemens kirke. Sankt Clemens Kirke er den eneste kirke i Nykøbing Mors Sogn, men der forefindes også et kapel, Nykøbing Mors Kirkegårdskapel. Du finder Sankt Clemens Kirke centralt i Nykøbing Mors på adressen Kirketorvet 3, og du finder Nykøbing Mors Kirkegårdskapel ved kirkegården på Tingvej.

Tæbring Kirke

Tæbring Kirke er den eneste kirke i byen Tæbring, som ligger vest for Nykøbing Mors, på den anden side af Mors. Tæbring Kirke ligger faktisk lige ved grænsen af vandet, så den har en smuk udsigt til Dragstrup Vig. Du finder Tæbring Kirke på adressen Præstegårdsvej 2 i Tæbring. Tæbring Kirke er en smuk og enkel kirke uden noget kirketårn. Den passer perfekt til sin beliggenhed tæt på vandet og er bygget af kvadersten. Kirken er desuden nyligt restaureret, så den fremstår smuk og præsentabel til kirkelige begivenheder.

Flade Kirke

Flade Kirke er den eneste kirke i Flade Sogn. Flade er en mindre by, som ligger nordvest for Nykøbing Mors, tæt på Mors’ vestlige bred. Flade Kirke er en ældre kirke, der faktisk blev opført i 1200-tallet. På grund af sin høje alder har Flade Kirke intet kirketårn. Det behøver den dog heller ikke, da den ligger meget højt. Kirken er velholdt og kendt for sin smukke udsigt over Mors. Du finder Flade Kirke på adressen Kirkehøj 6.

Lødderup Kirke

Lødderup Kirke er den eneste kirke i Lødderup sogn. Dog er Lødderup Kirke samtidig en del af Lødderup-Elsø-Ljørslev-Ørding pastoratet. Altså har Lødderup Kirke et særligt forhold med Elsø Kirke, Ljørslev Kirke og Ørding Kirke. Disse tre kirker er ligeledes de eneste kirker i deres egne sogn. Lødderup er en smuk kvaderstenskirke med et markant kirketårn. Kirken blev bygget mod slutningen af 1100-tallet, og den har plads til mere end 200 kirkegængere. Kirketårnet er dog først bygget i 1400-tallet.