Bedemand Korsør – En tryg Begravelse

Her kan du finde al information, der skal til for at sikre din nærmeste en god begravelse i Korsør. Vi sætter dig ligeledes i kontakt med din lokale bedemand i Korsør. Vi sikrer dig, at du får god og tryg begravelse eller bisættelse.

Hvad koster bedemanden i Korsør eller Skælskør?

Begravelser og bisættelser kan udføres til ganske små priser. Du kan også vælge at få en overdådig og unik begravelse. Det normale er at få en begravelse eller bisættelse, der passer til afdøde. Prisen for bedemanden i Korsør og Skælskør starter fra et godt stykke under 10.000 kr. 

Pris bedemand Korsør og Skælskør

Vores bedemænd i Korsør har faste lave priser. Dette sikrer, at du ikke får ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales til begravelsesforretningen. Du kender altid prisen på forhånd, det giver dig sikkerhed.

Du kan se flere priser i nedenstående. Vi anbefaler, at du ringer til vores lokale bedemand og får en samtale med det samme. Der er døgnåbent på telefonen, så ring gerne straks. 

Priser bedemand i Korsør og Skælskær

 Prisbevidst begravelseFuldservice begravelseUnik begravelse
Pris 8.990,-  11.990,-19.990,- 

Når du ringer til bedemanden, kan I tale sammen om, hvordan begravelsen eller bisættelsen kan ske for Jer i Korsør og omegn. Bedemanden vil lytte til dine/afdødes ønsker og hjælpe dig videre med planlægning af begravelsen.

Hvad kan bedemanden hjælpe dig med?

Din lokale bedemand i Korsør eller Skælskør vil hjælpe dig med alt vedrørende begravelsen eller bisættelsen. De fleste vælger at få hjælp til alt, og du skal således ikke bekymre dig om der mangler noget. Din lokale bedemand holder styr på det hele for dig.

Bedemand Korsør Hjælp

Eksempel på, hvad du får hjælp til

Når der er sket et dødsfald, vil bedemanden fortælle dig, hvilke muligheder der findes for begravelse eller bisættelse. De fleste danskere bliver bisat og ikke begravet.

Dokumenter
Du får at vide, hvilke dokumenter, der skal udfyldes og indsendes til det offentlige, når der er sket et dødsfald. Hvis du ønsker det, kan bedemanden hjælpe dig med at udfylde dokumenterne, så du ikke skal have besvær med dette.

Kiste mv.
Når du har bestemt dig for at benytte bedemanden, vil vedkommende hjælpe dig med at vælge en kiste til afdøde. Bedemanden har et ligkistemagasin, som du kan vælge kiste ud fra. 

Mange vælger en klassisk hvid kiste, men der er også mulighed for at vælge andre og mere særprægede kister i ligkistemagasinet. 

Mange vælger at få bedemanden til at iklæde afdøde ligklæder samt at lægge afdøde i kisten. Dette giver en sikker og professionel håndtering af din nærmeste.

Blomster
De fleste vælger at bestille blomster og kranse til bisættelser og begravelser. Mange vælger ligeledes at pynte kisten, så den er flot dekoreret til ceremonien. I Korsør er der flere muligheder for at vælge flotte blomster og kranse. Bedemanden hjælper dig naturligvis også med dette, så du ikke skal tænke på om blomsterne nu også er leveret til det korrekte tidspunkt og på den korrekte adresse.

Kørsel
Din lokale bedemand i Korsør hjælper naturligvis med transport af afdøde fra dødslejet og til kapel/kirke, mv. Bedemanden hjælper ligeledes med transport til krematorie efter bisættelse.

Koordinering med præst/ceremonimester
Der skal bestilles tid til afholdelse af begravelse/bisættelse i et kapel eller i en kirke. Selve ceremonien arrangeres således, at der afholdes en tale for afdøde. Din lokale bedemand sørger for, at præsten eller ceremonimesteren tager kontakt til dig for at aftale tidspunkt for ceremoni samt indhold i talen for afdøde.

Ovenstående er blot eksempler på, hvad bedemanden i Korsør eller Skælskør vil hjælpe dig med. I nedenstående kan du læse om, hvilke kirker og kapeller, du kan vælge mellem til afholdelse af begravelsesceremonien.

Skal du vælge Skt. Povls kirke eller kapel?

Når afdøde skal begraves eller bisættes, kan du vælge at ceremonien afholdes i en af kirkerne Korsør/Skælskør. Der afholdes normalt ceremoni i kirke, når afdøde var medlem af folkekirken. Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken, kan kirkernes kapel ofte benyttes til ceremonien.

Kirker begravelse Korsør og Skælskør

Vores lokale bedemand vil hjælpe dig med at træffe beslutning om, hvor begravelsesceremonien skal finde sted.

Kirker til begravelse/bisættelse I Korsør og omegn

Korsør og omegn danner rammen for flere kirker. Heriblandt Skt. Povls kirke, Skælskør kirke, Halskov kirke og Tårnborg kirke. Din lokale bedemand har et indgående kendskab til hver kirke. Dette sikrer, at du får netop den kirke/kapel, som afdøde måtte have ønsket sig til afholdelse af begravelsesceremonien.

Skt. Povls kirke i Korsør

Skt. Povls kirke er en af de foretrukne valg kirker til afholdelse af begravelser og bisættelser i Korsør. Vores bedemænd har et godt samarbejde med kirken, og kan hjælpe med at sætte en god ceremoni sammen. 

Skt. Povls kirke er ligger tæt på Korsør nord, og der er plads til 72 siddende gæster ved ceremonier. Kirken danner flotte omgivelser for den sidste afsked.

Halskov kirke

Halskov kirke er en yngre kirke end Skt. Povls kirke. Kirken er mere moderne indrettet, men danner fortsat rammen for flotte og nærværende begravelser og bisættelser.

Mange vælger Halskov kirke, hvis dette passer bedre til afdøde end Skt. Povls kirke. Vores bedemand i Korsør har lokalkendskab til kirken, og du kan altid spørge bedemanden om, hvad du bør vælge til ceremonien.

Skælskør kirke

Der findes en række kirker i Skælskør, heribland Skælskør kirke. Skælskør kirke er en del af Skælskør og Eggeslevmagles sogn. Kirkegården til Skælskør kirke ligger ned til fjorden og danner flotte rammer og en god afsked med din nærmeste.

Vores bedemand kan hjælpe med arrangere begravelse eller bisættelse i denne kirke eller i en af de andre kirker i Skælskør. 

Der kan ligeledes arrangeres ceremoni ud fra en af Skælskørs kapeller, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken.

Detaljeret prisoverblik hos bedemanden i Korsør og Skælskør

Her kan du se, hvad der er inkluderet i prisen hos bedemanden ved begravelse. Ring til os, så vil guide dig yderligere.

 Pris bedemandPrisbevidstFuldserviceUnik
Rådgivning vedr. dødsfald    
Rustvognskørsel op til 40 km    
Klassisk hvid kiste    
Iklædning og ilægning i kiste     
Gebyr for udlevering til hospital / kapel   
Personlig samtale hjemme hos dig+1.000,-  
Håndtering af dokumenter+1.000,-  
Koordinering med præst/kirke+1.000,-  
Køre blomster til anden kirkegård efter ceremoni+500,-  
Ekstra mand ved hjemmedød (hverdag)+995,-    
Ekstra kørsel ved hjemmedød (hverdag)     
Søge begravelseshjælp Op til 11.400,-Op til 11.400,-
Pyntning af kiste inkl. stor dekoration på 3/4 af kiste. 55 cm krans, farvelroser eller bårebuket, dødsannonce, ceremoni i weekend    
Service- og hygiejnetillæg+130,- pr. dag +130,- pr. dag +130,- pr. dag 
Omkostninger til kirkegårdDagspris Dagspris Dagspris 
Betalingsbetingelser3 dage efter ceremoni3 dage efter ceremoni14 dage efter ceremoni 
 Tillæg forekommer aften og weekend   
 Pris i alt8.990,-11.990,-19.900,-