Bedemand Humlebæk – begravelse eller bisættelse i Humlebæk og omegn

Leder du efter en lokal bedemand i Humlebæk og omegn? En bedemands arbejde er at hjælpe sørgende med bisættelse eller begravelse af deres afdøde. Her på siden kan du finde hjælp til begravelse og bisættelse blandt bedemænd, der arbejder i Humlebæk, Nivå, Krogerup, Langstrup, Espergærde, Søholm, Kvistgård og lignende byer i nærheden af Humlebæk. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, kan du altid kontakte os per telefon eller mail, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Bedemand Humlebæk Kontakt

Her på siden finder du information om, hvad en bedemandsforretning i Humlebæk og omegn kan hjælpe dig med, ligesom du finder priser på bedemænd i området.

Hvad koster en bedemand i Humlebæk og omegn?

Det er muligt at bestille enten en begravelse eller en bisættelse fra en lokal bedemandsforretning i Humlebæk og omegn fra ca. 10.000 kr. Dette er som regel den mest prisbevidste pris, og derfor kan prisen stige alt efter dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Den endelige pris aftales mellem dig og din valgte bedemand, og den bliver fastlagt, inden bedemanden går i gang med sit arbejde. På denne måde slipper du for overraskelser i forbindelse med betaling af begravelsen eller bisættelsen.

Du kan herunder se faste, lave priser på 3 forskellige begravelsespakker.

Bedemand Humlebæk Pris oversigt

Ved at hyre en lokal bedemand er du sikret, at den specifikke bedemand kender din situation. En lokal bedemandsforretning i Humlebæk og omegn vil have god kontakt til lokale kirker og andre steder, hvor begravelsesceremonien kan afholdes efter afdødes og dine ønsker.

Hvad kan en bedemand i Humlebæk og omegn hjælpe dig med?

Når du har fundet den begravelsesforretning, som du gerne vil have til at hjælpe dig med begravelsen eller bisættelsen, vil den givne bedemand kunne assistere dig med hele processen. Det er en bedemands opgave at hjælpe dig igennem den hårde tid både gennem professionel hjælp til alt det legale og formelle omkring et dødsfald samt gennem emotionel støtte.  

En bedemand har både praktiske opgaver og mere ceremonielle opgaver. Derfor er det bedemanden, der står for anmeldelse af dødsfaldet, salg af kiste og alt derimellem.

Eksempler på, hvad du kan få hjælp til

Følgende er blot nogle af de mest almindelige aspekter af begravelse og bisættelse, som en bedemand kan hjælpe dig med:

  • Udfyldelse og indsendelse af de nødvendige dokumenter i forbindelse med dødsfaldet
  • Koordinering med enten præst eller ceremonimester i forhold til tid, sted og så videre
  • Kørsel eller anden transport fra dødsleje til kapel eller kirke og eventuelt videre til krematorium
  • Dekoration af kiste og lokale, hvor bisættelsen eller begravelsen finder sted
  • Iklædning af tøj og ilægning i kiste
  • Ligkistemagasin til udv��lgelse af kiste.

Helt kort sagt vil en begravelsesforretning altid forsøge sit ypperste for at gøre denne hårde tid så let og gnidningsfri for dig som overhovedet muligt. Derfor håndterer de ikke blot de rent officielle anliggender, men også de mere ceremonielle såsom oppyntning og ceremoniens gang.

Skal du vælge Humlebæk Kirke eller Torpen Kapel?

Der er visse traditioner i forbindelse med bisættelse eller begravelse af afdøde, alt efter om afdøde var medlem af folkekirken eller ej. Hvis afdøde var medlem af folkekirken, afholdes ceremonien typisk i kirken og ville i dette tilfælde altså afholdes i Humlebæk Kirke. Var afdøde ikke medlem af folkekirken, men ønskes en kirkelig ceremoni stadig, afholdes ceremonien typisk i kapellet, altså i Torpen Kapel.

Man skal også bemærke, at en ceremoni i kapel kan koste, hvis afdøde ikke er medlem af folkekirken. Her skal lokalet nemlig lejes ud til anledningen, hvilket for medlemmer af folkekirken er gratis. Dertil kan der også være en kapelafgift alt efter kapellets natur. Din bedemand kan selvfølgelig assistere og rådgive dig yderligere om, hvor begravelsen eller bisættelsen skal finde sted. Det er som oftest muligt at bryde lidt med traditionerne, hvis der er nogle specifikke ønsker eller krav, som enten afdøde eller de efterladte har til ceremonien.

Forskellen på et kapel og en kirke er ganske enkelt, at et kapel er betydeligt mindre. Et kapel kan stadig bruges til kirkelige begivenheder såsom bryllupper og begravelser eller bisættelser. I Danmark findes der mange kapeller i forbindelse med en kirke, hvor kapellet typisk kan findes på en nærliggende kirkegård. Dog kan man også finde kapeller i forbindelse med hospitaler eller stående for sig selv.

Det skal også her bemærkes, at hvis der er et specifikt ønske om ikke at have en ceremoni i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, kan en bedemand sagtens ordne det således.

Kirker nær Humlebæk

Da Humlebæk ligger så tæt på Helsingør, som den gør, er størstedelen af kirkerne i omegnen tilknyttet Helsingør eller de andre mindre landsbyer. Kommer man fra Humlebæk, Nivå, Krogerup, Langstrup, Espergærde, Søholm eller Kvistgård, er det dog meget sandsynligt, at man vælger at holde begravelse eller bisættelse i en af de nedenstående tre kirker.

Bedemand Humlebæk Kirker

Humlebæk Kirke

Du kan finde Humlebæk Kirke nær Humlebæk Havn og nord for det landskendte kunstmuseum Louisiana Museum. Kirken er en flot, rød murstensbygning med et petit kirketårn. Humlebæk Kirke er den primære kirke i Humlebæk Sogn, hvor Torpen Kapel også hører til. Torpen Kapel er dog ikke en kirke i sig selv. Humlebæk Kirke har en aktiv hjemmeside, hvor det også er muligt at sige farvel til sin elskede afdøde med billede og mindeord.

Torpen Kapel

Torpen Kapel ligger naturligvis ved Torpen Kirkegård, som du finder på adressen Nederste Torpenvej 3. Torpen Kapel er ikke sin egen kirke, men der afholdes ikke desto mindre kirkelige begivenheder samt koncerter i og omkring kapellet. Torpen Kapel ligger kun nogle minutters gang fra Humlebæk Station. Bygningen er kendt for en fantastisk akustik, som har ført til de mange musikalske indslag, der afholdes der. Torpen Kapel er tilknyttet Humlebæk Kirke og tilhører derfor Humlebæk Sogn.

Egebæksvang Kirke

Du kan finde Egebæksvang Kirke lige nord for Espergærde. Den yderst smukke kirke er landskabsfredet og har en unik udsigt ud over havet fra hovedindgangen. Egebæksvang Kirke er opført i 1897, efter at sognet var vokset så stort, at der var et behov for endnu en kirke. I dag står Egebæksvang Kirke som den eneste kirke i Egebæksvang Sogn på Strandvejen 336D.